lifeinmyownway

Alla inlägg under november 2012

Av Ellen - 20 november 2012 19:37

Hello! Sitter och lyssnar på musik just nu. "Spegelen" (La upp den i ett annat inlägg) är verkligen så jävla bra! Jag dööööör. Så den dunkar på högsta volym just nu  Hahaha... 


Imorgon är det studiedag! Åh vad skönt.Ska till min älskade storasyster! Hon är allvarligt den bästa personen i världen! Finns asmånga bästa personer i mitt liv, men hon tar nog fan priset ändå! Hon är helt klart min förbild. Att inte bry sig om vad andra tycker och tänker... Hon är helt enkelt BÄST. 

Hehe, nu vet ni det också... Nej men dit ska jag iallafall. Ska bli jättekul att träffa hennes dotter med. Eller asså det gör jag ju såklart varje gång jag åker dit men iallafall. Nu ska jag låta vuxen: Det är så roligt att se henne växa upp!

Hahaha, nej men det är faktiskt kul att vara med om det. Att se en pyttepyttelitet spädbarn växa och tillsist vara med när hon lär sig går. Att få vara med om alla små men viktiga upplevelser, som första steget, första ordet...


NU HAR JAG VARIT POETISK. Hejdå.


Nej. HAHAH. Men jag ska bara säga att nog inte bloggar imon... Bara kanske, om jag hinner efter. Det tror jag inte men jaja. VI FÅR SE. Puss på er.


 

Här sitter jag just nu. Bara så ni vet. Nej men HERREGUD vad cp det var. Jaja. Hejdå.

Av Ellen - 20 november 2012 19:23

DET TÄNKER JAG INTE GÖRA. HEJDÅ.


Nej men jag kan väl lägga ut en bild från när jag är liten eller nått... Hahaha. Om jag hittar den...


 

Hahahhaa, helt sne. 

Av Ellen - 19 november 2012 20:45

Tjenare tjenare! Tänkte bara visa mina favoritlåtar jag har just nu. Asså jag har väldigt.. hm... Varierad musiksmak så att säga  Hahah, nej men asså... Det är ju liksom 4 helt olika låtar. Men jaja, sån är jag. Här är dom!


Jag gillar egentligen inte One Direction så mycket... Eller jag har inget emot dom, men dom är inte mina favoriter.. Men den här låten är faktiskt riktigt bra!


It´s rilly gudd aj tink!


KALLA MIG INTE KONSTIG! Jag vet att låten är lite konstig men det är faktiskt JÄTTEBRA! Lyssna! Den äääger.


Gammal men asbra! Skit i videon... CP.SE

Av Ellen - 19 november 2012 17:46

Höhöhö. Misstolk in my heart. Nej men asså, jag är med kompisar, gör läxor, sitter vid datan och nördar. Nej men jag har verkligen inget liv! Jag får fan ta tag i det! Måste skaffa ett liv...


  That´s meeee.

Av Ellen - 19 november 2012 15:20

Hello! Sitter i skolan just nu... Har egentligen slutat för vi fick sluta tidigare, vi hade No-prov. DET GICK SÄMST!!! Jag fattade ingenting...
Jaja... Nu ska jag somsagt bli bättre på läxor och sånt!

Bler har utvecklingssamtal snart så jag väntar tills det börjar sen går jag hem.. Ska öva på matteprovet vi har imon.
Nu måste jag gå, pusshej!

Hahaha vad smart att ladda den på skon ;)

Av Ellen - 18 november 2012 16:41

Jag saknar väldigt många. Flera stycken kan jag inte ens ta upp här i bloggen, för privat. 

Men jag saknar min storasyster och hennes dotter, som jag alltid gör... Ska träffa dom på torsdag igen  

Sen saknar jag mina kusiner... Träffade dom förrförra helgen, och dom skulle kommit hit den här helgen också men det blev inte så. Så dom kommer nästnästa helg istället!


Sen saknar jag min klass... Det låter helt sjukt för jag träffade ju alla för två dagar sen... Men ja, om man har världens bästa klass blir det väl så  


 

Av Ellen - 18 november 2012 14:13

Hej! Jag har prov imon i NO så jag måste verkligen plugga nu.. Har inte gjort det på hela helgen. Men imon har vi en håltimma också, så jag kan plugga lite då med. 

Sen på tisdag har jag matteprov... ASSÅ JAG ORKAR INTE. Jag fattar ingenting av NO:n eller matten... Men jaja. Det här får vara enda gången jag är dålig på prov! Nu ska jag fan börja lyssna mer på lektionerna och börja träna till prov så fort jag får reda på att vi ska ha det. NU HAR JAG BESTÄMT MIG!


Nu ska jag äta! Sen ska jag plugga röven av mig... Pusshej!


 

Presentation


Hello! Välkommen till min blogg! Jag är en tjej på 13 år som älskar att fotografera, spela piano och sjunga. Ja, musik helt enkelt :) Jag går i 7:an, i en musikklass. Jag kommer blogga om min vardag, fotografering och musik! Hoppas du gillar det :)

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Hur gammal är du?
 0-9
 10
 11
 12
 13
 14-90

Vädret

Väder Huskvarna

Betygsätt min blogg!

Dagens gåta

Dagens gåta

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Översätt


Ovido - Quiz & Flashcards