lifeinmyownway

Alla inlägg den 4 september 2012

Av Ellen - 4 september 2012 19:34

Hej! Nu är det inte Ellen som bloggar utan Blerina (hon har skrivit om mig förut) jag kan hennes lösenord och hade inget att göra så jag kom på att jag kunde blogga på hennes blogg. Men jag är inte lika galen och knäpp som Ellen (inget illa menat) så det här inlägget kommer inte bli lika kul..


Idag hände det inget speciellt men igår så typ va det äcklig mat så vi gick till Ica och köpte gifflar. Och Ellen ville ha med vaniljsmak så vi köpte en påse med kanelsmak och en med vaniljsmak. Och dom där vaniljgifflarna smakade fan kamelröv!! Jaja det var roligare då. Men nu måste jag sticka så hejdåå  

Av Ellen - 4 september 2012 17:30

Vetintevadjagskaskrivasåjagskriverhej. HEJ! Vad gör ni dåå?

(Fråga mig inte varför jag la upp den, men jag tänkte på när hon alltid säger: Vad gör nii då? Hmm, jag är inte normal..)

Nu ska jag vara seriös. Fast juste, min hjärna funkar inte så.. Det är omöjligt för mig att vara seriös.


Nu ska jag börja om mitt inlägg så att det blir lite mer normal. Hej! Kom hem från skolan för... hmm.. 2 timmar sen typ. Skulle egentligen varit med Alicia och Bler men Alicia kom på sen att hon skulle köpa presenter eller nått med sin mormor, för hon fyller år om några dagar (Alicia alltså, inte mormorn, hahaha..). Så vi ska va på fredag eller nått sånt för Alicia kan inte någon imon eller på torsdag.. Fuck you. NEJ NU SKOJADE JAG, ta inte åt dig. Det var menat på ett bra sätt, om du fattar... Fast det gör du inte.. Så hejdå!

Haha, nej men nu har det spårat ur igen... Jag sa ju att jag skulle vara normal. Klarade cirka ett ord.


Men nu ska jag göra läxor.. Matte, engelska och musikteori.. KUL! Eller inte.. Men sen har vi en helt fuckad NO-läxa också som jag och Bler inte fattar ett skit av så vi ska göra den tillsammans på torsdag tror jag... 

Nu måste jag göra dom hhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeee (bajs)jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdddddååååååååååååå(damp
)!!!!!!!!

Presentation


Hello! Välkommen till min blogg! Jag är en tjej på 13 år som älskar att fotografera, spela piano och sjunga. Ja, musik helt enkelt :) Jag går i 7:an, i en musikklass. Jag kommer blogga om min vardag, fotografering och musik! Hoppas du gillar det :)

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Hur gammal är du?
 0-9
 10
 11
 12
 13
 14-90

Vädret

Väder Huskvarna

Betygsätt min blogg!

Dagens gåta

Dagens gåta

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Översätt


Ovido - Quiz & Flashcards