lifeinmyownway

Alla inlägg under juli 2012

Av Ellen - 23 juli 2012 13:00

Hej!


Tänkte visa mina favoritlåtar som jag har just nu! Ändrar mig väääldigt  snabbt men ja, somsagt, dom jag har just nu kommer häär!  


Don´t wake me up - Chris Brown


Lyckligare nu - Linnea Henriksson


Blow me (One last kiss) - P!nk


Hörs imon, puss!

Av Ellen - 22 juli 2012 14:52

Faktiskt riktigt skönt ;) Haha...

Av Ellen - 22 juli 2012 14:33

Hej!

Jag är på väg till mormor och morfar nu och bloggar från mammas mobil :) Jag får bara ha den i 20 minuter :S Knäpp mamma? Ja.
Men appen för bloggplatsen är verkligen jättebra! ;) Min mobil är helt konstig så jag kan inte vara ute på Internet, så det är ju bra att det funkar på mammas :)
Det har varit jättekul hos mina kusiner. Deras kompisar var också där, så vi var sammanlagt 7 barn haha :) Det var helt fullt med madrasser på golvet ;) Dom har en pool i trädgården, men jag badade inte, fråga mej inte varför ;) Det var suuuperbra väder men det var typ bara 19 grader i vattnet :/
Min mamma ska inte stanna hos mormor och morfar så jag kan inte blogga mer från hennes mobil, men ni har ju tidsinställda inlägg att kolla på :) Jag bloggar mer på onsdag när jag kommer hem! Vi kommer nog hem ganska sent, men hur sent vi än kommer hem så lovar jag att blogga :) För jag har inte gjort iordning något tidsinställt inlägg till på onsdag...
Nu tjatar mamma på mej..
Hejdåå!! :*

Vacker bild va? Not...

Av Ellen - 22 juli 2012 13:00

Hejsan!


Som jag har skrivit så älskar jag att fotografera, men jag har inte visat min kamera  Den heter Canon EOS 1100 D. Den är verkligen superbra! Den är bra för nybörjare också, så om du har tänkt att köpa din första systemkamera så tipsar jag om den här! Den är bra för nybörjare just för att den inte har så mycket knappar på baksidan, vilket är bra för då blir det ju inte så rörigt Jag köpte min i Mars tror jag, så jag har bara haft den i några månader  Här kommer bilder på den:

     

 


Ha det bra! Hörs imon  



Av Ellen - 21 juli 2012 13:00

Hej!! 


Ja, jag sa ju att jag skulle göra tidsinställda inlägg  SÅ NU KAN DU HA KUL ÄVEN OM JAG INTE ÄR HEMMA. Nej, jag skojar. Har väldigt kul humor känner jag  Nä, men vi får se om det här funkar med tidsinställda inlägg! Fast om det inte gör det ser ju inte ni det här... Då är det onödigt att jag skriver det. HAHA jag döööör vad tråkig jag är just nu  När det här kommer upp på bloggen är jag nog hos mina älskade kusiner  Det kommer nog komma upp ett inlägg varje dag tror jag, så då är det inte helt tomt här medans jag är borta. Väldigt bra start på bloggen, verkligen... Jag startar den sen nästa dag så åker jag i väg i fem dagar utan dator... Haha  Nej, men sen när jag kommer hem bloggar jag bättre!!

Ha det bra sålänge så kommer det upp ett inlägg imon om min kamera!

Puss


Av Ellen - 21 juli 2012 12:23

Hejsan!

Jag sitter i bilen på väg till mina kusiner och bloggar från mammas mobil :) Men ååh, nu säger hon att hon måste ha den :( haha, det här blev ett väldigt konstigt inlägg men det kommer upp ett till om typ en timme :)
Ha det bra!

Kameran behövs ju för en lyckad resa ;) Haha...

Av Ellen - 21 juli 2012 00:12

Hello!


Ska gå och lägga mig snart för vi ska åka rätt tidigt imon... Men tänkte bara säga att jag har en ny header  Men jag vet inte om jag gillar den... Tycker den ska vara större men jaja! Allt kan inte bli perfekt här i livet, ellerhur?  Nej, men den får vara bra nu. 


Ha det bra och sov gott!  

Av Ellen - 20 juli 2012 21:10

Hajj, igen...


Men asså tycker ni att jag ska ha den här headern eller den jag hade innan? Asså Bler du vet hur den förra såg ut! Kommentera vad du tycker  


Haha, måste bara berätta en sak. För typ 5 minuter sen kom min lillebror in i mitt rum och bah: "Don´t touch me!" Och sen går han ut direkt. Man bah "Waaaiit, vad hände där?!" Haha, nä men jag fattade inte heller..  


Men okej, vad tycker ni? Den här headern eller den förra? Kan självkklart ha någon annan också men helst vill jag ha en bild med olika bilder i, om ni fattar? Haha. Om det är nån som vet nått bra ställe att göra det på så kan vi jättegärna kommentera det också! Tack!  


Presentation


Hello! Välkommen till min blogg! Jag är en tjej på 13 år som älskar att fotografera, spela piano och sjunga. Ja, musik helt enkelt :) Jag går i 7:an, i en musikklass. Jag kommer blogga om min vardag, fotografering och musik! Hoppas du gillar det :)

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Hur gammal är du?
 0-9
 10
 11
 12
 13
 14-90

Vädret

Väder Huskvarna

Betygsätt min blogg!

Dagens gåta

Dagens gåta

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<<
Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Översätt


Ovido - Quiz & Flashcards